Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Obiteljsko članstvo

Obiteljsko članstvo

Fleksiblini paketi za sve

Hrvatski autoklub (HAK) uveo je sredinom 2015. novi oblik članstva za sve građane pod nazivom Obiteljsko članstvo. Ovaj model predstavlja iskorak HAK-a prema obiteljima kao temeljnom dijelu našeg društva jer Obiteljsko članstvo omogućuje svim sadašnjim i budućim članovima da uz jedinstvenu obiteljsku članarinu učlane u HAK sve članove svoje obitelji i uživaju veće pogodnosti od individualnih članova ili osnovnih i dodatnih članova. Ranije su pogodnosti i ušteda na putovanjima i pri kupnji raznih proizvoda i usluga bile dostupne samo članovima HAK-a, a unutar Obiteljskog članstva su one dostupne i svim članovima obitelji, i roditeljima i djeci. Pritom svi punoljetni članovi obitelji mogu pojedinačno koristiti usluge pomoći na cesti, sa znatno povećanim financijskim iznosima za pojedine usluge.

Uvžiajte u nevjerojatnim pogodnostima, uključujući ekskluzivne uštede na putovanjima, nagrađivanje za vašu vjernost te posebne popuste na hak.hr

HAK-OBITELJSKO-ČLANSTVO

Obiteljski START

Obiteljski OPTIMUM

Obiteljski OPTIMUM PLUS

Obiteljski EUROPA

Pregled svih paketa

U Obiteljskom članstvu sudjeluju najmanje dvije osobe: nositelj članstva i ostali članovi obitelji, odnosno roditelji, partneri te njihova djeca do 25. godine života koji zajednički koriste ovdje navedene pogodnosti. Članske pogodnosti vezane uz vozilo dostupne su članovima obitelji starijima od 18 godina, a maloljetnici imaju pravo na ostale pogodnosti.

Jednokratna novčana pomoć: u slučaju smrti u iznosu od 1.400 € ili u slučaju trajnog tjelesnog oštećenja do maksimalnog iznosa od 2.800 €, proporcionalno stupnju tjelesnog oštećenja, a kao posljedica prometne nesreće.

 

Posebno

Ukoliko neki od članova nisu punoljetni, primjerice, kćer ili sin, i oni mogu postati članovi HAK-a u sklopu Obiteljskog članstva i koristiti sve ostale pogodnosti, osim pomoći na cesti.

Obiteljsko članstvo Hrvatskog autokluba podrazumijeva obitelj kao zajednicu bračnih ili izvanbračnih drugova i njihove djece do 25. godine života, uključujući i djecu koja ne žive u obitelji – ako nisu zasnovala vlastitu obitelj. Obuhvaća i jednoroditeljske obitelji koje čine jedan roditelj i dijete ili djeca, kao i bračni ili izvanbračni drugovi bez djece. Najmanji mogući broj članova u Obiteljskom članstvu su dvije osobe, a najveći broj članova u Obiteljskom članstvu ovisi o broju djece do 25. godine života. Kao i u klasičnom članstvu, i Obiteljsko članstvo HAK-a podijeljeno je u tri članska modela. Start za 48,00€ mjesečno, Optimum za 70€ mjesečno i model Europa za 110€ mjesečno

NAČIN KORIŠTENJA

Neke pogodnosti odabranog članskog modela članovi obitelji mogu koristiti zajednički do njihova iskorištenja, neke pojedinačno, a neke jednokratno. Pomoć na cesti može se koristiti zajednički, do njihova iskorištenja.

U Obiteljskom članstvu modela „Start“ financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara iznosi 400€ te za uklanjanje i prijevoz vozila 540€. Članovima u članskom modelu „Optimum“ na raspolaganju je financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara od 470€ a za uklanjanje i prijevoz vozila 600€. Za članove u članskom modelu „Europa“, financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara je 550€ te za uklanjanje i prijevoz vozila 700€. Obiteljsko članstvo modela „Optimum“ i „Europa“ nudi mogućnost korištenja vozila radi nastavka putovanja tijekom četiri odnosno pet dana, kao i mogućnost korištenja usluge smještaja dva odnosno tri noćenja, i mogu je odjednom koristiti svi članovi Obiteljskog članstva. Članovima Obiteljskog članstva modela Europa u slučaju potrebe na raspolaganju je i 800€ za povratak vozila u Hrvatsku iz inozemstva.

HAK-AMK-Slavonac-Obiteljsko-Članstvo

„Obiteljsko članstvo pruža vama i vašim najmilijima dodatni izbor, a uslijed većih financijskih iznosa za korištenje usluga pomoći na cesti – svi ćete imati i više mogućnosti korištenja pogodnosti. To važi u trenucima nevolje, kad je to najpotrebnije, ali i prilikom kupnje uz popuste koje smo za vas osigurali kao i prilikom korištenja drugih pogodnosti. Obiteljsko članstvo je zanimljivo i za mlade članove vaše obitelji, vašu djecu jer im omogućuje naše usluge i bez vaše nazočnosti. A sve to za jedinstveni iznos članarine“ , izjavio je prilikom predstavljanja nove HAK usluge Alan Vojvodić, rukovoditelj Sektora članstva HAK-a.

Uslugom Obiteljsko članstvo osigurane su znatno veće pogodnosti, veća sigurnost na putu i veća mobilnost za sve članove obitelji. Informacije o ovoj novoj usluzi dostupne su na Internet stranici www.hak.hr i u poslovnicama HAK-a.