Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Dodjeljena priznanja „Boris Šprem“

Novosti

Dodjeljena priznanja „Boris Šprem“

Udruga Sigurnost u prometu svečano je dodijelila priznanja “Boris Šprem” zaslužnim pravnim osobama i pojedincima za postignuća u području sigurnosti cestovnog prometa, posebice u smanjenju opsega i posljedica stradavanja. Priznanje je nazvano po utemeljitelju i prvome predsjedniku Udruge Sigurnost u prometu pokojnom Predsjedniku Sabora RH, Borisu Špremu, a temeljeno je na Statutu Udruge.

Ovogodišnji dobitnici priznanja “Boris Šprem” za 2014. godinu su: Nebojša Čelica, predsjednik udruge obitelji stradalih u prometu, Služba za sigurnost cestovnog prometa Ministarstva unutarnjih poslova RH i Centar za vozila Hrvatske. Dodjeli priznanja nazočili su, uz predstavnike MUP-a RH, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Fakulteta prometnih znanosti, Grada Zagreba, članova Udruge i supruga i sin pokojnog Borisa Šprema.

svom radudjelovanju Udruga Sigurnost u prometu zauzima se za smanjenje broja prometnih nesrećasmrtno stradalihteško ozlijeđenih osoba.

Udruga Sigurnost u prometu jedinstvena je neprofitna nacionalna udruga koja djeluje na području Republike Hrvatskebavi se praćenjemproučavanjemunapređivanjem sigurnosti prometapodizanjem razine prometne kulturesenzibiliziranjem javnostijavne vlasti za stanje sigurnosti prometaopseg posljedice stradavanja u prometu. Osnivačičlanovi Udruge poznate su osobe iz javnog životarenomirani stručnjaci iz područja prometa, medicine, osiguranjaznanostigospodarstva.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila