Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Donacija vozila udruzi ‘Mogu’

Novosti

Donacija vozila udruzi ‘Mogu’

Automoto klub „Slavonac“ nastavlja praksu pomaganja udruga na području grada Osijeka. Prije nekoliko godina AMK „Slavonac“ poklonio je Udruzi za zaštitu okoliša i ruralne baštine Tuljan iz Osijeka Ford Escort karavan, te na taj način pomogao višegodišnju borbu protiv ambrozije, koju članovi ove Udruge sustavno uništavaju na osječkom području. Kako je „Slavonac“ nedavno temeljito obnovio vozni park, dosadašnjem vozilu za pomoć na cesti Škoda Felicia pick-up pronađena je nova namjena. Odlukom Upravnog odbora AMK “Slavonac“ vozilo je poklonjeno osječkoj Udruzi za terapijsko jahanje „Mogu“ koja organizira i provodi terapijsko, pedagoško, rekreativno i sportsko jahanje za osobe s posebnim fizičkim, mentalnim ili emocionalnim potrebama.

SURADNJA U akciju su se uključili i osječka podružnica HOK osiguranja koja je poklonila policu osiguranja za prvu godinu korištenja automobila, te Čarobni tim koji je prigodno oslikao vozilo.

PRIMOPREDAJA Ključeve vozila je Mariani Koprivnjak, voditeljici terapijskog programa predao tajnik AMK „Slavonac“ Zdenko Lupinski.

mogu2_mala

JOŠ MOBILNIJI Škoda će volonterima Udruge „Mogu“ koristiti za prijevoz hrane i drugih potrepština za svakodnevnu brigu o konjima i provedbu terapijskog jahanja, te ih učiniti mobilnijima u svakodnevnom radu.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila