Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Ford Q1 certifikat gumama iz Kranja

Novosti

Ford Q1 certifikat gumama iz Kranja

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires, sa sjedištem u Kranju u Sloveniji, koja na toj lokaciji zapošljava oko 1.400 ljudi, dobila je uglednu nagradu za kvalitetu od proizvođača automobila Forda kojemu isporučuje svoje proizvode.

Certifikat Ford Q1 dodijeljuje se dobavljačima ili proizvodnim pogonima koji su postigli izvrsnost prema različitim mjerilima, kao što su sustavi izdržljivosti, visoka učinkovitost poslovanja, vrhunski proizvodni proces i zadovoljni klijenti. Stoga se Ford Q1 certifikat širom svijeta smatra pokazateljem izuzetne kvalitete.

Kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires, je 2014. godine proizvela 6,33 milijuna guma i u tvornicu investirala 8 milijuna EUR. Spomenutu nagradu, odnosno certifikat, službeno je uručio predstavnik Forda, a kao svakodnevni podsjetnik izvrsnosti, u sjedištu tvrtke u Kranju podignuta je zastava koja obilježava primitak toga prestižnog certifikata.

Julien Frezard, direktor proizvodnje Goodyear Dunlop Sava Tires tom je prilikom izjavio: „Fordov Q1 certifikat važan je za našu kompaniju jer nagrađuje rad i predanost naših zaposlenika. Certifikat dodatno potvrđuje kvalitetu naših proizvoda i usluga“. Frezard je dodatno naglasio kako je svjestan da tvrtka mora redovito potvrđivati status Ford Q1, ali je uvjeren da imaju pravu ekipu koja to može to osiguravati i u budućnosti.

Za pokrivenost tržišta gumama za osobna, poluteretna i teretna vozila, industrijske i građevinske strojeve, gume za motocikle i autozračnice robnih marki Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica u Hrvatskoj se brine sedam uvoznika,  mnogi među njima dugogodišnji su partneri tvrtke. Jedan od njih je i tvrtka AutoKrešo, dugogodišnji partner Hrvatskog autokluba, čijim članovima pruža zanimljive pogodnosti pri kupnji.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila