Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Fulda slavi velike jubileje

Novosti

Fulda slavi velike jubileje

Fulda slavi 115. godišnjicu pokretanja robne marke i stogodišnjicu inovativnoga rada na području guma za gospodarska vozila. Time učvršćuje položaj jedne od vodećih njemačkih marki guma poznatih širom Europe koja nudi kvalitetne gume po razumnoj cijeni za lagana i teška gospodarska vozila, osobne automobile, automobile s pogonom na četiri kotača te sportske terence.

Robna marka Fulda je član obitelji Goodyear od 1962. godine i važna marka u portfelju kompanije

Kako ističu u Goodyearu, Fulda je u njihovoj ponudi iznimno važna marka, osobito u kategoriji gospodarskih vozila. Naime, model gume Fulda Sembusto, proizveden 1915. godine, utro je put Fuldinim teretnim gumama i od onda Fulda u svojoj ponudi ima kvalitetne teretne gume. To potvrđuje i guma Fulda Ecotonn 2 za prikolice lansirana prošle godine, a uvođenjem novih teretnih guma Goodyear nastavlja s Fuldinom uspješnom povijesti.

fulda-logo-large

Fulda u ponudi ima široki spektar guma za gospodarska vozila; među njima je najnovija Ecotonn 2 za prikolice, koja je predstavljena 2014. godine i dopunjuje Fuldinu ponudu guma za gospodarska vozila za cestovnu vožnju. Tu također spadaju gume Fulda Ecocontrol 2 za upravljačku osovinu i Fulda Ecoforce 2 za pogonsku osovinu. U svom asortimanu Fulda udružuje gume Variocontrol, Varioforce i Variotonn za vozila koja se bave kombiniranim prijevozima na cesti i na gradilištu te gume za vožnju u zimskim uvjetima Wintercontrol i Winterforce.

 

 

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila