Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Motomrazovi – u subotu 6. prosinca

Novosti

Motomrazovi – u subotu 6. prosinca

Moto klub Osijek i ove godine organizira tradicionalnu humanitarnu akciju darivanja djece u Dječjem domu Klasje poznatu pod nazivom Motomrazovi. Ovogodišnji su Motomrazovi najavljeni za blagdan Svetog Nikole, u subotu 6. prosinca.

Djedice i bakice Mrazovi na motociklima će prodefilirati ulicama grada Osijeka na radost naših sugrađana koji se svake godine rado dolaze družiti s motoristima u crvenim odijelima. Motomrazovi će, kao i svake godine, posjetiti i darivati djecu u Dječjem domu Klasje u Zagrebačkoj ulici, a nakon posjeta Klasju provozat će se i do glavnog osječkog Trga Ante Starčevića gdje će okupljene mališane darivati slatkišima.

Ovom humanitarnom akcijom Moto klub Osijek i službeno završava obilježavanje velike 40. obljetnice postojanja Kluba, te poziva sve motocikliste Osijeka i okolice da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji.

RASPORED

9,00 sati – okupljanje ispred službenih prostorija MK Osijek, Sv. L. B. Mandića 172, Športska zračna luka Čepin-Osijek,

9,30 sati – polazak do Doma za odgoj djece i mladeži Osijek, Vinkovačka 61 (zadržavanje do 10 sati)

10,00 sati – polazak do Dječjeg doma Klasje u organiziranom defileu ulicama Osijeka gdje će se u darivanju djece i druženju zadržati do 10,45 sati,

10,45 sati – defile do Trga Ante Starčevića na druženje s građanima i darivanje djece slatkišima (dolazak na Trg predviđen je oko 11, a odlazak oko 12 sati),

12,00 sati – kratka vožnja na okrjepu do Caffe bara ‘Victoria’ u Strossmayerovoj ulici, te nakon kraćeg zadržavanja povratak do prostorija kluba.

Novitet ovogodišnjih Motomrazova je after party uz svirku grupe Terminal 21. Početak partya je u 20 sati u prostorijama zračne luke (pokraj prostorija kluba), a ulaz je, naravno, besplatan! 

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila