Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Nagrade za uključena svjetla

Novosti

Nagrade za uključena svjetla

Prelazak na zimsko računanje vremena posljednjeg vikenda u listopadu, podrazumijeva i obvezu prometovanja s uključenim dnevnim, odnosno oboreni svjetlima. Djelujući preventivno, a nastavljajući višegodišnju tradiciju, Automoto klub Slavonac u suradnji s Policijskom upravom Osječko-baranjskom zaustavio je i nagradio vozače koji su prometovali s upaljenim svjetlima.

Ranijih godina obično je bila praksa zaustavljati i upozoriti one koji su zaboravili upaliti svjetla, sada smo se odlučili nagraditi one koji poštuju zakonske obveze.

ZDENKO LUPINSKI, tajnk AMK Slavonac

Za šestero vozača pripremili su tako prigodne darove, koji između ostalog uključuju i jednogodišnje članstvo u AMK Slavoncu. Uz ostale pogodnosti, članstvo donosi i pogodnost besplatnog prijevoza vozila u slučaju prometne nezgode i otklanjanje kvara na cesti. Zaustavljeni vozači bili su ugodno iznenađeni ovom akcijom, premda je većina njih rekla kako i inače tijekom godine prometuju s upaljenim kratkim svjetlima.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila