Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Nove članske pogodnosti

Novosti

Nove članske pogodnosti

Hrvatski autoklub kontinuirano ulaže u uslugu koju pruža svojim članovima.Vodeći brigu o potrebama i interesima članova u suradnji s tvrtkom Auto Hrvatska d.d. pripremljena je nova pogodnost za članove HAK-a i udruženih autoklubova.

Brz tempo života zahtjeva promjene i cjelokupnu uslugu na jednom mjestu. Upravo iz tog razloga u suradnji s tvrtkom Auto Hrvatska d.d. razvijena je nova pogodnost besplatne dostave guma. Pogodnost besplatne dostave guma mogu ostvariti isključivo članovi HAK-a i udruženih autoklubova pri kupnji guma na portalu www.autohrvatska.hr.

Pogodnost besplatne dostave guma naslanja se na postojeću pogodnost besplatne zamjene guma koju članovi HAK-a koriste ovisno o članskom modelu za koji su se opredijelili.

Članovi učlanjeni u model Start mogu koristiti jednu uslugu besplatne dostave guma i jednu uslugu besplatne montaže guma unutar članske godine, ako već nisu iskoristili tu pogodnost. Članovi učlanjeni u modele Optimum i Europa imaju pravo na dvije usluge besplatne dostave guma i dvije usluge besplatne montaže guma unutar članske godine, ako već nisu iskoristili tu pogodnost.

Mogućnost korištenja navedenih pogodnosti automatski će se provjeriti prilikom kupnje guma na portalu, upisom članskog broja te imena i prezimena.

Pogodnost besplatne dostave guma članovi HAK-a i udruženih autoklubova mogu iskoristiti samo u radionici koja djeluje u sustavu HAK-a, a prikazana je na karti koja je vidljiva kod obrasca za narudžbu guma

Postupak ostvarivanja ove posebne pogodnosti je jednostavan i u samo nekoliko koraka možete iskoristiti uslugu besplatne dostava guma:

  1. U pretraživaču odaberite željenu dimenziju guma uglednih svjetskih brendova kao što su Continental, Toyo Tires, Momo, General Tire i drugih uglednih robnih marki guma.
  2. Nakon odabranog modela i količine guma te ispunjenih osobnih podataka označite da želite besplatnu dostavu guma kao član HAK-a.
  3. Kod obrasca za narudžbu odaberite željenu radionicu i način plaćanja te realizirajte narudžbu.

Nakon završetka realizirane narudžbe naručeni artikli biti će dostavljeni u roku od dva radna dana u odabranu radionicu autokluba. Autoklub čiju ste radionicu izabrali za dostavu i zamjenu guma kontaktirati će Vas kako bi dogovorili konkretan termin za montažu guma.

U slučaju problema vezanih za:

  • zamjenu guma nazovite HAK na besplatni telefon 0800 0058,
  • dostavu guma kontaktirajte Auto Hrvatsku d.d. na gume@autohrvatska.hr.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila