Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

“Obitelj u prometu” za više uvažavanja

Novosti

“Obitelj u prometu” za više uvažavanja

Iako ćemo na početak prave biciklističke sezone morati još malo pričekati, možemo reći kako se biciklisti vrijedno pripremaju za prve toplije dane. Dok jedni neumorno okreću trenažere i voze bicikle na valjcima u svojim domovima, za one najhrabrije sezona nije ni prestajala i svakodnevno su na dva kotača.

Istovremeno, ranije no ikad, uoči sezone načinjen je video koji bi trebao upozoriti druge sudionike u prometu na prisutnost biciklista i poboljšati komunikaciju i međusobno uvažavanje. Video pod nazivom „Obitelj u prometu“ je izrađen kao jedna od aktivnosti u sklop projekta BICBC koji za cilj ima izgradnju biciklističke infrastrukture u prekograničnom području Hrvatske i Mađarske. Jedan je u nizu projekata putem kojega će se ulagati u izgradnju biciklističkih staza, te paralelno s izgradnjom biciklističkih staza raditi i na osvješćivanju svih sudionika u prometu o važnosti međusobnog uvažavanja radi povećanja sigurnosti. S tim ciljem Marivo d.o.o. napisao je scenarij kako bi se putem video spota probudila svijest među svim trenutnim i potencijalnim sudionicima u prometu – pojasnio nam je Mario Jovanovac iz kreativnog odjela.

obitelj2
Projekt BICBC (Cross-border cooperation in bicycle infrastructure development at the Danube-Drava area ) provode gradovi Mohač, Beli Manastir, Belišće, Osječko-baranjska županija i Hrvatske vode. Projekt je financiran sredstvima Europske unije kroz IPA program prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska, a produkciju potpisuje Modra nit d.o.o. Za kamerom je bio Boris Perković, a montaža je djelo Maria Kojića.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila