Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Obiteljsko članstvo – novi anđeo čuvar

Novosti

Obiteljsko članstvo – novi anđeo čuvar

Hrvatski autoklub uveo je novi oblik članstva za sve građane pod nazivom Obiteljsko članstvo. Ova novost predstavlja iskorak HAK-a prema obiteljima kao temeljnom dijelu našeg društva jer Obiteljsko članstvo omogućuje svim sadašnjim i budućim članovima da uz jedinstvenu obiteljsku članarinu učlane u HAK sve članove svoje obitelji i uživaju veće pogodnosti od individualnih članova ili osnovnih i dodatnih članova. Do sada su niz pogodnosti i ušteda na putovanjima i pri kupnji raznih proizvoda i usluga bile dostupne samo članovima HAK-a, a od sada su unutar Obiteljskog članstva one dostupne i svim članovima obitelji, i roditeljima i djeci. Pritom svi punoljetni članovi obitelji mogu pojedinačno koristiti usluge pomoći na cesti, sa znatno povećanim financijskim iznosima za pojedine usluge. Ukoliko neki od članova nisu punoljetni, primjerice, kćer ili sin, i oni mogu postati članovi HAK-a u sklopu Obiteljskog članstva i koristiti sve ostale pogodnosti, osim pomoći na cesti.

HAK srce logo

Obiteljsko članstvo Hrvatskog autokluba podrazumijeva obitelj kao zajednicu bračnih ili izvanbračnih drugova i njihove djece do 25. godine života, uključujući i djecu koja ne žive u obitelji – ako nisu zasnovala vlastitu obitelj. Obuhvaća i jednoroditeljske obitelji koje čine jedan roditelj i dijete ili djeca, kao i bračni ili izvanbračni drugovi bez djece. Najmanji mogući broj članova u Obiteljskom članstvu su dvije osobe, a najveći broj članova u Obiteljskom članstvu ovisi o broju djece do 25. godine života.

Obiteljsko članstvo HAK-a podrazumijeva tri članska modela – Start za 266,00 kn godišnje, Optimum za 399,00 kn godišnje i model Europa za 665,00 kn godišnje

Neke pogodnosti odabranog članskog modela članovi obitelji mogu koristiti zajednički do njihova iskorištenja, neke pojedinačno, a neke jednokratno. Pomoć na cesti može se koristiti zajednički, do njihova iskorištenja. U Obiteljskom članstvu modela „Start“ financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara iznosi 3.000,00 kuna te za uklanjanje i prijevoz vozila 4.000,00 kuna. Članovima u članskom modelu „Optimum“ na raspolaganju je financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara od 3.500,00 kuna a za uklanjanje i prijevoz vozila 4.500,00 kuna. Za članove u članskom modelu „Europa“, financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara je 4.000,00 kuna, te za uklanjanje i prijevoz vozila 5.000,00 kuna.

Obiteljsko članstvo modela „Optimum“ i „Europa“ ima mogućnost korištenja vozila radi nastavka putovanja tijekom četiri odnosno pet dana korištenja, kao i mogućnost korištenja usluge smještaja dva odnosno tri noćenja, i mogu je odjednom koristiti svi članovi Obiteljskog članstva. Članovima Obiteljskog članstva modela Europa u slučaju potrebe na raspolaganju je i 6.000,00 kuna za povratak vozila u Hrvatsku iz inozemstva.

HAK tablica modeli _ Obiteljsko clanstvo

„Obiteljsko članstvo pruža vama i vašim najmilijima dodatni izbor, a uslijed većih financijskih iznosa za korištenje usluga pomoći na cesti – svi ćete imati i više mogućnosti korištenja pogodnosti. To važi u trenucima nevolje, kad je to najpotrebnije, ali i prilikom kupnje uz popuste koje smo za vas osigurali kao i prilikom korištenja drugih pogodnosti. Obiteljsko članstvo je zanimljivo i za mlade članove vaše obitelji, vašu djecu jer im omogućuje naše usluge i bez vaše nazočnosti. A sve to za jedinstveni iznos članarine.“ , izjavio je prilikom predstavljanja nove HAK usluge Alan Vojvodić, rukovoditelj Sektora članstva HAK-a.

Uslugom Obiteljsko članstvo osigurane su znatno veće pogodnosti, veća sigurnost na putu i veća mobilnost za sve članove obitelji. Na predstavljanju Obiteljskog članstva u sjedištu HAK-a bilo je riječi i o novostima u članskim modelima „Start“, „Optimum“ i „Europa“, namijenjenim pojedinačnim članovima, jer je pred turističku sezonu HAK i za njih osigurao veće pogodnosti, omogućivši svim članovima veću mobilnost i sigurnost na putu. Povećani su financijski iznosi za usluge tehničke pomoći te financijski iznosi i broj dana na raspolaganju za korištenje rent-a-cara, noćenja i korištenja javnog prijevoza za povratak članova kući u slučaju potrebe te za povratak vozila iz inozemstva u Republiku Hrvatsku.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila