Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

14. Osijek Street Race Show

Novosti

14. Osijek Street Race Show

Za koji dan Osijek je domaćin 14. Osijek Street Race Showa koji će se 30. i 31. svibnja održati na stazi sportsko-poslovne zračnej luke Čepin. U svojoj sedmoj godini, i 14. izdanju donosi svojevrsnu prekretnicu, jer je natjecanje sada u sustavu Hrvatskog Auto i Karting Saveza, odnosno priključeno velikoj FIA obitelji.

plakat_osrs14_web

Prvenstvo Hrvatske (odnosno međunarodno KUP natjecanje ove prve godine) znači da su naši najbrži vozači dobili priliku da postanu pravi sportaši i da se natječu za prestižnu titulu prvaka Hrvatske. A to svakako zaslužuju, neki su davno prešli magične granice od 1000 konjskih snaga i vremena ispod 10 sekundi na četvrt milje ili popularnih 402 metra. Naravno, i ovaj puta u stopu će ih pratiti i motociklisti, koji su također iz vikend trkača prerasli u prave sportaše. U osnovi stari dobri Street Race je tu, jači nego ikad. Za svakoga ima mjesta da na stazi pokaže što može i da odmjeri snage sa natjecateljima kako iz kvarta tako i, za Osijek Street Race Show standardnih, 5-6 država iz okruženja.

raspored_natjecanja

Očekuje vas,više od 200 natjecatelja, automobili, motocikli, StreetStyle, dB drag, tisuće posjetitelja, ludi voditelj, odličan DJ, stotine kvadrata natkrivenog ugostiteljskog prostora, i nezaobilazni . Cijena dnevne ulaznice je 40 kn uz neograničen broj ulaza/izlaza i besplatan parking.

U subotu i nedjelju vrata Sportsko-poslovne zračne luke “Čepin” otvorena su već od 08 sati ujutro i ako želite najbolju poziciju dobro je požuriti. Vidimo se na pisti!

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila