Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Popusti na Croduxu i Tifonu

Novosti

Popusti na Croduxu i Tifonu

Hrvatski autoklub i CRODUX omogućili su dodatne pogodnosti svim HAK korisnicima koji posjete CRODUX benzinske servise. Naime, od 1. srpnja ove godine svi članovi HAK-a na CRODUX benzinskim servisima ostvarivati će popust od pet lipa po litri motornog goriva, odnosno na kupnju Eurodiesel i Eurosuper goriva, te autoplina.

JEDNOSTAVNO Dovoljno je posjetiti bilo koji CRODUX benzinski servis, utočiti gorivo te na blagajni predočiti HAK člansku iskaznicu.

Tvrtka CRODUX trenutno u Hrvatskoj nudi svoje proizvode i usluge na 65 benzinskih servisa diljem zemlje. Sva goriva su proizvedena i aditivirana po jedinstvenoj CRODUX formuli što ih čini kvalitativno prepoznatljivima. Goriva za benzinske i diesel motore zadovoljavaju EU normu EN 228 i EN 590, a autoplin EU normu EN 589 te se izdvaja od ostalih kao najkvalitetniji autoplin na hrvatskom tržištu.

DODATNO Tifon i Hrvatski autoklub omogućuju kupnju goriva uz uštedu te kupovinu svih drugih proizvoda na benzinskim postajama Tifon, putem prepaid kartice.

POostupak izdavanja kartice podrazumijeva da čitko popunjenu i potpisanu pristupnicu dostavite u Tifon na jedan od slijedećih načina: na jednu od benzinskih postaja – popis postaja na www.tifon.hr, skenirano putem elektroničke pošte na: tifon.hak@tifon.hr, na broj fax-a: 01/6160-604 ili poštom na adresu: Tifon d.o.o. , Savska cesta 41/XIII, 10000 Zagreb

Nakon autorizacije članstva, kartica i PIN biti će dostavljeni na Vašu adresu. Svaki član HAK-a ima pravo na jednu osnovnu i jednu dodatnu karticu. Nakon što primite karticu i PIN te nakon što potvrdite primitak i/ili uplatite predujam, kartica će biti aktivirana.

Gorivo se naplaćuje po važećim cijenama na Tifon benzinskim postajama na dan kupovine te se na važeće cijene odobrava popust. Navedeni popust obračunat će se na kraju mjeseca, biti će vidljiv na Vašem računu i raspoloživ na vašoj kartici za daljnje korištenje.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila