Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Sezonske akcije

Reflektirajući prsluci

Potičući biciklizam u gradu Osijeku Automoto klub Slavonac je u suradnji sa članovima Savjeta Mladih grada Osijeka na dravskoj šetnici građanima dijelilo reflektirajuće prsluke (koji su obvezni po noćnoj vožnji biciklom), reflektirajuće trake za nogavice te bljeskalice. Sugrađane su ujedno i upućivali u pravila koja se moraju poštovati tijekom vožnje biciklom našim gradom.

Predavanja u školama

Već tradicionalno, Auto moto klub Slavonac iz Osijeka u rujnu i listopadu organizira prigodnu akciju u sklopu koje posjećuje osječke škole i učenike prvog razreda educira o sigurnosti u prometu. U suradnji s predavačem Auto škole Junior Zlatkom Klobučarom, uz edukativno predavanje, djeci se prikazuje prigodan film pod nazivom “Ivica na putu do škole”. Uz to, svaki prvašić dobiva slikovnicu “Sa Zebrom sigurno u školu”.

Dnevna svjetla

Početkom zimskog računanja vremena, sudionici prometa na hrvatskim prometnicama obvezni su u vožnji imati upaljena dnevna ili kratka (oborena) svjetla. Želeći djelovati preventivno, Automoto klub Slavonac u suradnji s Policijskom upravom Osječkom-baranjskom nagrađuje vozače koji su prometovali s upaljenim svjetlima.

Novosti

Zadnje novosti & obavijesti

Budite uvijek u toku te popratite zadnje novosti, obavijesti i sve vezano uz sigurnu vožnju