Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

AMK-u “Slavonac” nagrada Županije

Novosti

AMK-u “Slavonac” nagrada Županije

Uoči Dana Osječko-baranjske županije, 30. svibnja, župan Ivan Anušić na prigodnoj je svečanosti uručio najviša županijska priznanja istaknutim pojedincima, udrugama i institucijama. Nagradu Osječko-baranjske županije za životno djelo primio je Andrija Vučković, kao javno priznanje za cjelokupnu djelatnost za životno djelo ostvareno u području tjelesne kulture i sporta. 
obz3

Uz nagradu Andriji Vučkoviću za životno djelo, uručene su i godišnje nagrade. Nagrada Osječko-baranjske županije za iznimna postignuća u 2017. godini dodijeljena je prof. dr. sc. Dragi Šubariću za uspješnu i istaknutu znanstvenu djelatnost u području biotehničkih znanosti i njezinu primjenu koja je rezultirala znanstvenim radovima i razvitkom ovog područja znanosti, Društvu za zaštitu od dijabetesa Osijek za zapažene rezultate u organizaciji i provođenju skrbi, edukacije te pružanje pomoći bolesnima i onima kojima je pomoć potrebna, Danijeli Mikola Almaši za zapažene rezultate i dosege u promicanju književne publicistike i dokumentarističke proze, Nogometnom klubu Osijek za značajna postignuća u razvoju sporta oličena iznimnim rezultatima na sportskim natjecanjima te Auto-moto klubu Slavonac za iznimne rezultate u promicanju sigurnosti prometa na cestama i prometne kulture kao općeg dobra. 

obz2
– Vaš rad i rezultati koje postižete je ono Osječko-baranjsku županiju čini boljom i kvalitetnijom te vam ovom prigodom, povodom Dana županije, dodjeljujemo najviša javna priznanja. Svijetli ste primjer i poticaj drugima na rad te vam zahvaljujem na svemu što ste učinili i što će te sigurno još učiniti za dobrobit naše županije i svih građana – rekao je župan Anušić prilikom uručenja nagrada.

Fotografije: www.obz.hr

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila