Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Učlanjivanje i na Tifonovim postajama

Novosti

Učlanjivanje i na Tifonovim postajama

Dugogodišnje partnerstvo Hrvatskog autokluba i Tifona dobilo je novu dimenziju jer se na Tifonovim benzinskim postajama može učlaniti u HAK i ostvariti članske pogodnosti. Sve vozačice i vozači koji još nisu članovi HAK-a to mogu postati i na benzinskim postajama Tifona, a postojeći članovi HAK-a tamo mogu obnoviti svoje članstvo.

Glavni tajnik Hrvatskog autokluba Zvonko Šmuk i član Uprave Tifona Damir Blašković simbolično su, krajem prosinca, na benzinskoj postaji Tifona u Jankomiru produljili članstvo u HAK-u i preuzeli prvi izdani e-bon. Gospodin Šmuk je kazao kako je time pokrenut projekt koji će olakšati i pojednostaviti učlanjivanje u HAK, dok je gospodin Blašković zaključio kako u budućnosti možemo očekivati i nove zajedničke kvalitetne projekte HAK-a i Tifona.

IMG_1363

Nakon odabira prikladnog članskog paketa – Start, Optimum ili Europa, jednostavnim postupkom zainteresirani vozači uplaćuju iznos na blagajni, a djelatnik Tifona izdaje im e-bon sa kodom za aktivaciju članstva. Taj je kod potrebno aktivirati putem HAK-ovih internetskih stranica, odmah ukoliko novi član koristi pametni telefon ili tablet, odnosno putem računala. Tijekom postupka aktivacije koji traje par minuta, član odabire i autoklub u koji se želi učlaniti, a za sva pitanja na raspolaganju mu je Korisnička podrška HAK-a na besplatnom telefonu 0800-9987.

Prilikom aktivacije, nakon odabira paketa, u rubrici Odabir Autokluba kliknite na AMK “Slavonac”

Moguće je učlaniti još jednog, dodatnog člana, a postupak učlanjenja za članove HAK-a koji žele produljiti postojeće članstvo u HAK-u je vrlo sličan i odvija se putem članskih internetskih stranica Moj HAK. Po aktivaciji koda, vozači postaju članovi HAK-a te mogu ostvariti brojne pogodnosti članstva u HAK-u – primati Reviju HAK, imati pomoć na cesti u cijeloj Europi, štedjeti prilikom kupnje kod HAK-ovih partnera u našoj zemlji (poput Tifona) i u inozemstvu , ostvarivati popuste na HAK-ovom Internet dućanu, novčanu pomoć, pravne savjete i kontrolne preglede vozila.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila