Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Oprez: zavaravajući oglas – Magnufuel

Novosti

Oprez: zavaravajući oglas – Magnufuel

Hrvatski autoklub upozorio je prije nekoliko dana na svojim internetskim stranicama vozače i vlasnike vozila kako se u posljednjih nekoliko dana u javnosti promovira proizvod Magnufuel koji obećava smanjenje potrošnje goriva i lažno navodi kako ga preporučuje Hrvatski autoklub.

“Hrvatski autoklub nije ni na koji način upoznat niti povezan sa spomenutim proizvodom te ga ne može niti preporučiti za korištenje. Ponuditelj proizvoda ne raspolaže nikakvom suglasnošću Hrvatskog autokluba glede proizvoda te se naziv i znak Hrvatskog autokluba koriste neovlašteno i bez odobrenja Hrvatskog autokluba.

Ova nepoštena ili zavaravajuća praksa predstavlja kršenje Zakona o zaštiti potrošača i Zakona o nedopuštenom oglašavanju te nanosi štetu Hrvatskom autoklubu jer može navesti prosječnog potrošača na donošenje odluke koju inače ne bi donio.

S obzirom na zloupotrebu naziva i znaka Hrvatskog autokluba, možemo pretpostaviti kako se radi o pokušaju prijevare te pozivamo vozače da ne nasjedaju na nju i ne naručuju ovaj proizvod” – navode u Hrvatskom autoklubu.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila