Pomoć na cesti 098 339 987 (0-24) • (+385 1) 1987 • Stanje na cestama 072 777 777 • Služba za korisnike 0800 9987     facebook stranica youtube kanal

Zima vam više neće remetiti planove

Novosti

Zima vam više neće remetiti planove

Dunlop, vodeći proizvođač visokoizdržljivih guma, predstavio je novu gumu Winter Sport 5 uz koju vozači i u zimskim uvjetima mogu samouvjereno krenuti na put. Guma je oblikovana kako bi vozačima pomogla sigurno svladati i najteže zimske situacije kao što su poledica, bljuzgavica, pojedinačne zaleđene površine na cesti i mokar snijeg.

U razvoju i testiranju nove gume sudjelovalo je već više od četiristo stručnjaka na čak tri kontinenta. Nakon dvije godine intenzivnoga rada vozačima su ponudili gumu koja osigurava poboljšanu izdržljivost na zasnježenim cestama i izvrsno bočno prianjanje na skliskim površinama. To omogućuje veći broj blokova u odnosu na prethodnicu i središnje lamele pod kutom. Produbljeni kanali dodatno štite od akvaplaninga, a usavršena konstrukcija i optimalan raspored težine doprinose manjoj potrošnji goriva u odnosu na dosadašnji model.

Wintersport5 beautyshot

Treba još naglasiti da se guma u usporedbi sa svojom prethodnicom može pohvaliti pet posto učinkovitijim kočenjem na mokroj površini i 16 posto učinkovitijim kočenjem na ledu, 15 posto manjim otporom kotrljanja i četiri posto boljim značajkama pri ubrzavanju na snijegu. Ujedno guma zadovoljava sve zahtjeve za zimske gume, što dokazuje i oznaka na boku – simbol pahuljice u planini s tri vrha.

Winter Sport 5 već je peta guma u seriji Dunlopovih višestruko nagrađenih zimskih sportskih guma i bez obzira na to koliko su teški zimski uvjeti ta guma zadovoljava i najzahtjevnije vozače jer odgovara njihovom brzom načinu života. Nova guma dostupna je u 43 dimenzije.

 

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nam se javite na naš telefon ili putem e-maila